Pione Sisto scorer flot mål i nedsabling

Pione Sisto scorede sit første mål i mere end et år med manér.

Pione Sistos jagt på spilleminutter har ladet vente på sig efter sommerens skifte fra FC Midtjylland til Alanyaspor.

Sølle 22 ligaminutter er det indtil videre blevet til, men tirsdag fik han tiltrængt oprejsning, da han startede på banen i klubbens pokalkamp mod Belediye Kütahyaspor.

Efter 27 minutter fik den tidligere danske landsholdsspiller en hovedrolle, da han med et par vævre træk strøg forbi en modstander og hamrede kuglen i mål nogle meter udenfor Belediye Kütahyaspors straffesparksfelt.

Målet bragte smil frem på Pione Sistos læber, som har været gemt væk i lang tid under hans ophold i FC Midtjylland, der endte i et sand mareridt.

Pione Sisto fik senere i kampen meget mere at smile over, da hans mål blot var med til at kickstarte Alanyaspors nedsabling af Belediye Kütahyaspor. Yderligere tre gange scorede danskerens mandskab, mens gæsterne fik pyntet på resultatet, som endte 4-1.

28-årige Pione Sisto spillede iøvrigt kampen til ende, hvilket er første gang i mere end et år, at han har været på banen i alle 90 minutter. Senest var i en Superliga-kamp den 16. oktober sidste år mod AC Horsens.

Scoringen mod Belediye Kütahyaspor er iøvrigt også Pione Sistos første i mere end et år. Senest han kom på måltavlen var den 29. august i en Superliga-sejr over Brøndby IF.

Herunder kan du se Pione Sistos flotte scoring.